VVS-INSTALLATØR [URLPARAM PARAM=”BY” DEFAULT=”PÅ SJÆLLAND”/]

Har du brug for en autoriseret VVS-installatør [urlparam param=”by” default=”på Sjælland”/] Vi udfører alle former for VVS og blikkenslagerarbejde – Til aftalt tid og til aftalt pris

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

HURTIG SVARTID OG TILBUD DU KAN REGNE MED

VVS-problemer er irriterende og kommer altid ubelejligt. Vi er derfor klar over, at du gerne vil have løst netop dit problem så hurtigt som muligt. Vi arbejder hele tiden på at besvare henvendelser i en fart.

Faktisk bliver 90% af alle henvendelser besvaret inden for 1-2 timer – Det er vi stolte af.

Det er dog vigtigt for os ikke at love noget, vi ikke kan holde. Derfor gør vi os umage med at gennemarbejde de tilbud, som vi giver. 

Du kan derfor altid kan kontakte os for et uforpligtende tilbud – Som du kan regne med.
Du udfylder blot kontaktformularen, og så ringer jeg dig op.

Kontakt os i dag

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. 

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

HVAD SIGER KUNDERNE OM OS?

10.000.000 KR. GARANTI

Ja, du læste rigtigt. Vores udvidede garantiforsikring dækker op til 10,000.000 kr. Duet lyder voldsomt, og det er også markant mere, end de fleste af vores andre kunder, bygger og renoverer deres hus for på en enkelt byggesag. 

Men vi skal ikke være dommer over, hvor meget eller hvor lidt du ønsker at investere i din bolig. Vi vil bare sikre os at du altid kan føle dig tryg og velvidende om, at skulle der imod forventning være lavet en fejl så er du fuldt dækket ind af vores forsikring.

Vi har tegnet vores egen forsikring fordi langt størstedelen af standard garantier mange håndværkervirksomheder- og sammenslutninger tilbyder, er både omstændige og utilstrækkelige. Ofte dækker de maksimalt op til 50 til 150.000 kr. Det betyder altså, at du som kunde risikerer at stå med en stor ekstraregninger, for alt det der ligger over forsikringssummen.

Desuden er de ofte meget krakilske og træge at arbejde med.

Vi har derfor besluttet os for at sætte din sikkerhed og tryghed i højsædet – også når uheldet er ude.

Vi har ønsket at sikre vores kunder mod overhovedet at skulle forholde sig til komplicerede forsikringsspørgsmål, dækningsgrader og lignende.

Derfor kan du trygt læne dig tilbage og overlade ansvaret til os.

Vi står klar til at hjælpe – med et smil.

Vi har allerede mange andre kunder Sjælland og kan derfor altid give et hurtigt tilbud der holder vand, lige som vores VVS Installationer.

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op inden for 1-2 timer.

Og husk at vi hos Københavns Håndværkerservice kan tilbyde, håndværkere inden for alle fag, så du kun behøver at gå et sted hen fremover, når du har boligprojekter der skal laves til UG.

Indhent et tilbud her

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.