Serviceeftersyn

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

SERVICEEFTERSYN PÅ DINE VVS-INSTALLATIONER I KØBENHAVN

Som eksperter med mange års erfaring i VVS-installationer af enhver art udfører vi også serviceeftersyn og gennemgang af dine installationer. Som autoriseret VVS-installatør kan vi med en gennemgang af dine installationer sikre, at dine installationer er udført lovligt. Udover at overholde bygningsreglementets normer på VVS-området er det vigtigt at intet er utæt eller ikke fungerer optimalt. 

Hvis ikke dine VVS-installationer er udført ordentligt kan det betyde, at dit hus ikke bliver opvarmet tilstrækkeligt eller at du kan risikere en vandskade. Et simpelt eftersyn af dine installationer kan spare dig for mange penge i renovering af dine anlæg.

VI TILBYDER SERVICEAFTALER OG EFTERSYN PÅ BLANDT ANDET:

Vi udfører naturligvis også andet VVS-arbejde af enhver art, herunder badeværelser, blikkenslagerarbejde, ventilation og gasservice.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EN SERVICEAFTALE ELLER GENNEMGANG AF DINE INSTALLATIONER

Hvis du vil høre nærmere om hvilke muligheder du har for en serviceaftale? Eller skal vi gennemgå dine installationer og se om vi kan opdatere din nuværende varme eller ventilationsløsning? Tøv ikke med at kontakte os – vi giver med glæde et uforpligtende tilbud. Helt gratis!

FÅ FAST SERVICEAFTALE AF DINE VVS-INSTALLATIONER PÅ ABONNEMENT I KØBENHAVN

Vi tilbyder dig at få en fast årlig serviceaftale hos os, hvor vi kommer og gennemgår dine målere og dine varme- og ventilationsanlæg. En serviceaftale giver dig sikkerhed for, at dine enheder altid er opdaterede og kører så effektivt som muligt. På den måde sikrer du altid at have et varmt hjem med varmt vand uden utætheder.

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

FORLÆNG LEVETIDEN PÅ DINE VVS-INSTALLATIONER OG SPAR PENGE PÅ VARMEREGNINGEN, MED ET SERVICEEFTERSYN

Det meste VVS-instalationer er bygget af materialer, som er modstandsdygtige i mange år. Af samme årsag undervurderer mange at deres installationer måske trænger til en gennemgang eller en opdatering til det sidste nye. Der kan være mange penge at spare på dine varme- og vandregning, hvis du har installationer, som er gamle. 

Vi har i mange år hjulpet vores kunder med at gennemgå deres installationer, med henblik på at spare penge og levere kompromisløse resultater i den bedste kvalitet. Lad os hjælpe dig med at finde frem til hvilke af dine installationer, der bør opdateres og hvilke af dem, som blot kræver et grundigt serviceeftersyn.

Teknologien giver os konstant nye muligheder, som gør hverdagen lettere for både os og dig. Som husejer kan det være rart at kunne gemme vand- og gasmålere lidt af vejen, så de ikke er synlige. 

Den teknologiske udvikling gør både apparaterne mindre og kan i højere grad aflæses elektronisk. Når aflæsningen sker elektronisk behøver du ikke selv at skulle grave en masse ting frem, for at kunne aflæse målertallet – alt foregår automatisk og effektivt.

De nye og bedste løsninger på markedet gør livet lettere for dig, og giver nogle pænere løsninger, end de gamle målere gør. Vi opsætter både målere til gas og vand. Vi har altid de nyeste løsninger og vores medarbejdere er altid uddannede i de nyeste metoder og derfor er vi de bedste til at rådgive dig.

Indhent et tilbud her

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.