Autoriseret VVS-installatør med gasservice i København

Står du og mangler en autoriseret VVS-installatør, som har erfaring og den nødvendige ekspertise til også at udføre professionel gasservice eller installation af dit fyr? Vi har speciale i en lang række opgaver og har mange års erfaring i branchen.

Mange både huse og lejligheder bruger stadig gas til deres komfur eller som varmekilde. Næsten en tredjedel af vores samlede el- og varmeforbrug i Danmark dækkes af naturgas, som er en renere, stabil og let håndterbar energiform.

Vi har mange års erfaring med servicering og installation af gasfyr. Hos os er kvalitet altid i højsædet og vi bestræber os på at levere en driftssikker og stabil løsning til konkurrencedygtige priser.

Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

Hvad er naturgas?

Ligesom olie er naturgas hentet i undergrunden, hvor det har ligget i millioner af år. Primært består naturgas af metan. Det mest skelsættende ved naturgas er, at det under forbrænding udleder markant mindre CO2 end afbrænding af for eksempel kul og olie. Naturgas er altså stadig et fossilt brændstof, men ikke nær så miljøfjendtlig som så meget andet.

Nordsøens undergrund indeholder store mængder af naturgas, som vi selv pumper op og derudover har vores nabolande også meget i deres undergrund. Det betyder at forsyningssikkerheden er høj.

 

Skift til naturgas og spar penge på din varmeregning

Hvis du bruger olie eller el kan der være meget at spare ved at skifte til naturgas – nogle oplever op imod 50% besparelse på deres varmeregning. En af fordelene ved gas er, at du kun betaler for den mængde gas, du bruger.

Vi anbefaler en all-round løsning, hvor naturgas eventuelt kombineres med en varmepumpe. På den måde har du en stabil energikilde i gasfyret og en mere direkte varmekilde i f.eks. din varmepumpe.

For at kunne få etableret et gasanlæg skal din bolig være koblet op på den danske gasforsyning, men det er som regel ikke noget problem. Danmark har nemlig i omegnen af 15.000 kilometer gasledninger fordelt over hele landet og der er derfor en god chance for, at der ligger nogle gasledninger i nærheden af, hvor du bor. Hvis du går og overvejer at skifte til gasfyr, så lad os hjælpe dig med at skifte til naturgas og spare dig for mange penge på din varmeregning. Vi har stor erfaring i alle former for gasservice og gasinstallationer.

Du kan læse mere om hvad du kan gøre for at sænke dit varmeforbrug og dermed spare nogle penge på vores side om energirådgivning.

Service på dit naturgasanlæg – gasservice forlænger levetiden på dit fyr

Vi anbefaler med jævne mellemrum at få serviceret dit gasfyr. Ved at få serviceret dit gasfyr sikrer du dit fyr en lang levetid og anlæg med høj driftssikkerhed. Som autoriserede VVS-installatører har vi mange års erfaring i naturgas service og vi har hjulpet mange folk med den løbende servicering af deres gaskedler.

Læs mere om vores serviceaftaler på gasfyr og lignende her.

Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på gasservice i København

Ønsker du at skifte dit oliefyr ud til et gasfyr? Er du blevet nysgerrig på hvilke løsninger, der kan spare dig for mange penge årligt? Har du brug for gasservice i København Vi er eksperter i energirigtige løsninger og hjælper dig gerne på vej. Kontakt os allerede i dag og hør nærmere eller få et uforpligtende tilbud på en serviceaftale.

Herunder kan du se et udsnit af de gasinstallationer og servicering af gasanlæg vi tidligere har foretaget