Ønsker du nyt armatur til dit badeværelse?

Nyt armatur til badeværelset kan gøre en kæmpe forskel – både for hvor stor nydelse, du får ud af at bruge rummet i din hverdag, men det kan også være med til at skabe et helt nyt look i dit hjem. Hvad end du ønsker nyt armatur til håndvasken, til brus eller til badekarret, så er der mange muligheder at vælge imellem. 

Hvis du skal have nyt armatur til håndvasken, så vælg et armatur med høj funktionalitet samt kvalitet. Du bruger dette armatur flere gange dagligt og der forekommer derfor slitage på dette armatur. Hvis du vælger et armatur, i høj kvalitet og med høj funktionalitet vil du opleve at det har en længere levetid, samt at din brug af armaturet vil være mere tilfredsstillende. 

Står du og mangler et nyt armatur til brus? Så er der igen mange muligheder at vælge imellem. Ønsker du en helt almindelig bruser? Skal den være håndholdt eller væghængt? Der er også brusearmaturer med vandfaldsfunktion og regn funktion og meget andet. Gør dig nogle tanke om hvad du ønsker, din bruser kan give dig af muligheder, samt hvilke behov du ønsker at få dækket. 

Er du en af de heldige, som har badekar? Så kan et flot nyt armatur i høj kvalitet styrke tilfredsstillelsen yderligere. Der findes mange forskellige armaturer til badekarret, men igen anbefaler vi, at du har øje for høj kvalitet samt funktionalitet da dette vil give dig det bedste resultat på lang sigt.

Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

  Nyt armatur, nyt look

  Med et nyt armatur på badeværelset kan du skabe et helt nyt look. Hvis du skifter alle armaturer samt badeværelsestilbehør, såsom kroge til håndklæderne ud, så kan du nærmest give dit badeværelse en make-over. Du slipper dog for at male vægge og bruge mange penge på nye fliser og alt det besvær. 

  I dag kan man få badeværelsesarmaturer i mange smukke materialer – f.eks. kan du få et sort armatur, børstet rustfrit stål, blank rustfri stål. Du kan også få armaturer i titanium, rose gold eller gold. Derudover er der muligheden for et ét-grebsarmatur, hvilket gør det nemt at betjene armaturet. 

  Er I en familie, som skal bruge badeværelset, kan det være en fordel at vælge et brusearmatur med flere funktioner. Med de forskellige funktioner bliver det muligt, at dække behovene for store som små i familien. De hårde stråler, kan godt være voldsomt for de små, hvorfor de bløde stråler vil være at foretrække. 

  Kontakt os hvis du har spørgsmål til funktionaliteten af armaturer til badeværelset, eller hvis du har behov for vejledning eller rådgivning inden for området. 

  Vi sidder klar ved telefonen til at besvare dit opkald og hjælpe dig så godt, som vi kan.

   

   

  Herunder kan du se nogle af vores tidligere opgaver på badeværelser i København