Energirådgivning

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

PROFESSIONEL ENERGIRÅDGIVNING I KØBENHAVN

Går du med tanker om at energioptimere din bolig? Du får muligheden for at gøre noget godt for din pengepung ved at spare penge på varmeregningen og samtidig gøre miljøet en tjeneste. Vi tilbyder professionel energirådgivning i København. Vi rådgiver og vejleder dig i den rigtige retning i målet om en mere energivenlig bolig. 

Vi skal passe på vores klima og det er en opgave, vi må løfte sammen. Hvis vi alle gør en lille forskel, bliver det til en hel del i det samlede klimaregnskab. Vi har de seneste år oplevet en stigende efterspørgsel på kunder, som efterspørger energioptimerende ændringer på deres bolig. Går du selv og overvejer at skifte til mere klimavenlige løsninger og samtidig spare mange penge på din bolig, så er det os du skal have fat i.

Som autoriserede VVS-installatører har vi mange års erfaring i at arbejde med løsninger, der har til formål at udlede mindre CO2. Vi står klar med rådgivning og tager gerne en uforpligtende snak med dig om, hvad vi kan gøre for dig og din bolig.

Udover at skåne miljøet ved at udlede mindre vil du kunne mærke en stor forskel på din varmeregning. Vi oplever at vores kunder kan spare op imod 50% på deres varmeregning efter en energirenovering af deres hjem.

Gør noget godt for miljøet og din pengepunge på én og samme gang!

ENERGIRÅDGIVNING – KONTAKT OS OG LAD OS TAGE EN SNAK OM HVORDAN VI KAN ENERGIOPTIMERE DIN BOLIG

Vil du gøre noget godt for din bolig, skåne miljøet og samtidig din pengepung? Lad os tage en uforpligtende snak om, hvilke tiltag du kan foretage dig i energioptimeringen af din bolig. Vi har i mange år ydet energirådgivning for vores kunder i København og omegn i forhold til energivenlige løsninger og sparet dem mange penge – Skal vi også hjælpe dig? 

Kontakt os allerede i dag!

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

FÅ TILSKUD TIL DINE ENERGIBESPARELSER

Hvad er energitilskud og hvor kommer det fra?
Det kan være en stor mundfuld og en større investering at skulle til at energioptimere din bolig. For at kunne nå målsætningen om, at nedbringe Danmarks CO2-udledning med op imod 40% i 2020, har regeringen været nødt til at foretage en række tiltag, som motiverer danskerne til at spare på energien. Resultatet af dette var blandt andet indførelsen af energistyrelsens energipulje i 2018. Formålet med denne pulje er at både privatpersoner og virksomheder kan søge om tilskud til energibesparende foranstaltninger, så deres CO2-udledning nedbringes og vi sammen alle kan hjælpe til at nå Danmarks klimamål for 2020. 

For dig betyder det altså at du, ved at få foretaget energioptimerende løsninger i din bolig, har mulighed for at søge om energitilskud.

Energitilskuddet udbetales til ansøgeren af tilskuddet og er 100% skattefrit.

Vil du vide mere om energitilskud? Besøg energistyrelsens egen hjemmeside og læs mere.

Det er forskellige hvad det samlede tilskud bliver, når du energioptimerer, men som regel er det fastsat ud fra hvor stor din besparelse er på dine nye installationer. 

Som tommelfingerregel udgør energitilskuddet ca. 30 øre pr sparet kWh du sparer og dette kan du godt gå ud fra, inden du indsender din ansøgning om tilskud.

Hvordan indberetter jeg min energioptimering, så jeg kan få tilskud?

Når du skal søge om energitilskud er det vigtigt at gøre det rigtigt, så du er sikker på at modtage udbetalingen af dit tilskud. Herunder viser vi dig de trin, du skal gennemgå for at søge og indberette din energioptimering.
Foretag beregninger
Ansøg om tilskud
Ansøgningen godkendes hos energistyrelsen
Arbejdet kan gå igang
Dokumentation af færdigt arbejde
Tilskud udbetales indenfor 30 dage

Kan energitilskud udbetales i forbindelse med nybyggeri?

Reklame på trailer har flere fordele. Først og fremmest giver det dig mulighed for at nå ud til et stort publikum og øge din synlighed. Det er også en mere omkostningseffektiv måde at markedsføre dit VVS-firma på sammenlignet med traditionelle markedsføringsmetoder. Du kan også tilpasse din trailer og dens design til at skille sig ud og fange potentielle kunders opmærksomhed.

VVS-OPGAVER, SOM ER OMFATTET AF ENERGITILSKUD

Generelt kan du søge tilskud, så snart du foretager dig nogle tiltag, som reducerer dit årligt forbrug og dermed dit CO2-udslip. De opgaver vi typisk ser vores kunder søge energitilskud til er:
Udover disse er generelle renoveringer, som nedsætter dit energiforbrug berettiget til energitilskud.

Selvom du benytter dig af at få energitilskud, betyder det ikke, at du ikke kan få håndværkerfradrag. Det to ting er selvstændige og påvirker ikke hinanden. Husk at du kan få håndværkerfradrag, som dækker op til 12.200 kr. pr. voksen over 18 i din husstand. 

Du kan læse mere om hvordan du indberetter håndværkerfradrag på skats hjemmeside.

HERUNDER KAN DU SE NOGLE AF DE ENERGIOPTIMERINGER VI HAR UDFØRT FOR VORES KUNDER

Indhent et tilbud her

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.