VVS-installation af blandingsbatteri, toilet eller vask i København

Skal du have foretaget en VVS-installation i København, og er du er på udkig efter en kompetent og pålidelig VVS-installatør til at varetage installationen af dine elementer på enten badeværelse eller i dit køkken. så finder du hos os en fagmand, som har fuld kontrol over de faglige udfordringer.

Måske er du ikke den fødte håndværker eller også vil du bare gerne sikre dig, at arbejdet er udført ordentligt. Vi kan hjælpe dig med alle installationer, som har med VVS at gøre. Vi sørger for at dine elementer er forsvarligt installeret og overholder den gældende lovgivning. Det er ikke alle VVS-installationer du selv må foretage og derfor skal der nogle gange en autoriseret VVS-installatør til at klare opgaven. Vi har lavet en oversigt over VVS-opgaver du selv må klare her.

Vi tager os naturligvis også at større og mere komplicerede VVS-installationer, som næsten altid kræver gennemgang af en autoriseret VVS-installatør.

Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

Vi kan hjælpe dig med autoriseret installation af:

VVS-installationer til dit køkken og bad

Når du står og skal i gang med en større renovering af dit køkken eller badeværelse, er der mange installationer, som skal foretages af en autoriseret VVS-installatør. Vi har i mange år hjulpet vores kunder med at gøre deres byggedrømme til virkelighed. Inden arbejdet går i gang, tager vi en snak med dig og forventningsafstemmer, så vi er sikre på at udføre opgaven til perfektion.

Uanset om du skal have installeret et badekar, lavet rørføring til dit nye køkken eller have installeret gulvvarme, så er vi leveringsdygtige. Vores medarbejdere er uddannede i at håndtere kunder på bedste vis, og de kan helt sikkert finde frem til den rigtige løsning sammen med dig.

Udskiftning af dit olie- eller gasfyr kan spare dig mange penge

Hvis du går og overvejer at udskifte dit oliefyr eller gasfyr til en varmepumpe kan det være en god idé at alliere sig med en fagmand. Vi tager en snak med dig, så vi kan rådgive dig i hvilken slags pumpe, du bør vælge så den passer præcist til dit behov.

Vi har i mange år beskæftiget os med installation af varmepumper og lignende anlæg. En varmepump kan være dyr i indkøb og installation, men det du sparer i varmeregningen gør, at den hurtigt har tjent sig hjem. At udskifte husets varmekilde kan vise sig at være en god langsigtet investering og et godt tiltag i kampen om at sikrer et bedre klima for os alle sammen.

Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

Kontakt os og få et godt tilbud på VVS-installation af vask, toilet eller blandingsbatteri

Uanset hvilken installation du skal have hjælp til, er vi klar til at hjælpe dig med at løse opgaven. Kontakt os i dag og lad os give dig et gratis og uforpligtende tilbud på installation af dine elementer til køkken, bad eller andet. Vi er blandt de bedste i branchen og tager dig med hele vejen!

Vi har herunder samlet et udsnit af vores tidligere VVS-installationer