Termografering

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

HVAD ER TERMOGRAFERING

Termografering er en temperaturmåling, som bliver benyttet i mange sammenhænge. Denne form for temperaturmåling kan både bruges til løbende vedligeholdelse indenfor ejedomme, maskiner, installationer, m.m., sporing af lækage, brud og revner eller ved planlægning af reparationer og udskiftninger af anlæg, installationer, m.m.

Termografering bliver udført med et infrarødt termometer, som kan måle på varmeudsving. Med de rette eksperter og autorisationer kan du få identificeret uregelmæssige varmeudsving, som kan føre til fremtidige problemer. Her kan blandt andet vandinstallationer blive screenet for lækager og isoleringsevne. Der findes mange muligheder med et termokamera, som de fleste håndværkere benytter i deres fag.

På baggrund af temperaturerne i rummet, udstråles der en infrarød energi. Ved højere temperatur, jo mere infrarød stråling. Dog kan kameraet ikke måle objekternes indvendige temperatur, men derimod kun overfladetemperaturen.
Denne form for temperaturmåling er en effektiv måde at få et overblik over tilstanden på din ejendom, maskiner og installationer. Derudover bliver eventuelle problemer præcist lokaliseret. Hermed kan du få sporet lækager på vandrør, el-installationer og lignende.

FÅ HJÆLP AF EN AUTORISERET VVS’ER

Når der skal udføres termografering af dit el-anlæg, vandbårne systemer, maskiner og andet, er det vigtigt at hyre en professionel og autoriseret håndværker. Hermed kan du få udført termograferingen korrekt, samt få læst resultaterne rigtigt. Med en autoriseret VVS’er kan du få hjælp til en termografering omkring dit badeværelse, det generelle rum eller andet. Kontakt os med din opgave og så får du et

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN OPGAVE

Kontakt os med din opgave og så får du et skræddersyet og uforpligtende tilbud på din opgave, indenfor kun 24 timer. Det er vigtigt for din autoriseret VVS’er at du er i fokus og altid er tilfreds med dine resultater, hvor der bliver taget hånd om dine eventuelle uregelmæssige varmeudsving. Derfor ankommer Mtn VVS til tiden og kvalitetssikre altid deres arbejde.

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

VI HAR HERUNDER SAMLET ET UDSNIT AF VORES TIDLIGERE VVS-INSTALLATIONER

Indhent et tilbud her

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.