Badeværelset

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

ALT I BADEVÆRELSER – VVS KØBENHAVN

Står du og skal have et nyt badeværelse eller vil du blot give dit nuværende badeværelse et pænere look og gør det mere funktionelt? Der er mange ting, som du bør tage i betragtning, før du går i gang med dit nye badeværelse. Som Autoriseret VVS-installatør kan vi, hjælpe dig hele vejen igennem processen, og give dig en god oplevelse med din ombygning. Vi vil gå langt for, at du til sidst står tilbage med et perfekt resultat, som du er 100% tilfreds med. 

Badeværelset er det rum i huset, som gennemsnitligt koster mest pr. kvadratmeter at renovere. Mange huse har gamle badeværelser og renoveringen kan betyde at gulvet skal brydes op, ny rørføring og vandinstallationer, etablering af gulvvarme osv. Selvom badeværelset ofte er et lille rum, kræver det stor planlægning for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Gennemført planlægning giver dig overblik og kan ende med at spare dig for mange penge. Både på håndværkere og materialer.

Uanset om du er den fødte håndværker og badeværelset virker som en mindre opgave, så er det ikke alt du må lave selv. Både rørføring og etablering af varmelegemer er eksempler på installationer, som du ikke selv forsvarligt må foretage. Derfor er det nødvendigt at kontakte en autoriseret VVS-installatør. Autorisationen gør, at han overholder sikkerhedsstyrelsens krav for autoriseret arbejde og derfor kan du trygt overlade opgaven til en autoriseret VVS-installatør. På den måde er du sikret er håndværk, der er udført til perfektion og som overholder den pågældende lovgivning.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT BADEVÆRELSE

Skal du have renoveret dit badeværelse i København eller omegn? Vi er den løsning, du leder efter! 

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et skræddersyet tilbud til renovering af dit badeværelse, så tøv ikke med at kontakte os. Vi bestræber os altid på at levere det bedste til dig og forventningsafstemmer altid inden arbejdet påbegyndes, så du ved præcist, hvad du får.

Gør som så mange andre – kontakt os i dag!

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

OVERVEJ HVAD DU SELV KAN LAVE OG SPAR PENGE PÅ DIT NYE BADEVÆRELSE

Når du skal lave nyt badeværelse er det en dyr fornøjelse at få lavet det hele af håndværkere. Det er selvfølgelig en god idé at få fat på os, hvis du er i tvivl om den mindste smule – vi står parat til at hjælpe dig igennem dit projekt, uanset hvor langt du er nået. 

Noget du kan overveje, når du skal bygge nyt badeværelse er at gøre noget af det første arbejde selv. Hvis du selv har hænderne skruet rigtigt på, kan det være en god idé selv at starte med noget af nedrivningen selv. Du kan måske selv rydde badeværelset og hive gamle skabe og andet ned. Måske har du endda mod på at starte på nedrivningen af fliser eller at bryde noget af det gamle gulv op.

Ved selv at starte med noget af nedrivningsarbejdet gør du ikke alene arbejdet nemmere for os som skal i gang med det vi er bedst til, men det kan også spare dig for mange penge, fordi det tager lang tid at rive ned. Selv for en håndværker. Udover nedrivning er der også VVS-opgaver du selv gerne må klare jævnfør loven. Du kan læse om de opgaver du selv må lave her.

Men bare rolig. Hvis ikke du har, hvad det kræver at gå i gang med arbejdet med renovering af dit badeværelse, så kommer vi naturligvis gerne og hjælper dig helt fra start. Vores priser er konkurrencedygtige og vi gør altid et stort arbejde ud af at finde den løsning, som passer perfekt til dig.

EN SAMLET VVS-LØSNING TIL DIT BADEVÆRELSE KAN SPARE DIG PENGE

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og føler at du kan stole på os, når vi renoverer dit badeværelse. Udover at skabe en god og tryg oplevelse er vi naturligvis interesseret i, at du får udført din opgave til en konkurrencedygtig og overkommelig pris. 

Ved at lade os stå for den samlede opgave hos dig kan vi sikre dig en endnu bedre pris på dit badeværelse. Med en bred vifte af kompetencer og et godt netværk af andre håndværkere, har vi mulighed for at skræddersy den perfekte løsning til dig.

Lad os stå for renoveringen af dit badeværelse hele vejen igennem og spar mange penge på en totalløsning!

VI HAR HERUNDER SAMLET ET UDSNIT AF VORES TIDLIGERE VVS-INSTALLATIONER

Indhent et tilbud her

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.