Kloak & Anlæg

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

KLOAK & ANLÆG

Bor du i hus, hænger kloak & anlæg arbejde ofte sammen. Det kan derfor være fordelagtigt og lukrativt for dig, at søge hjælp hos et firma der kan varetage begge arbejdstyper. Større projekter med kloakken kræver ofte at der indgår en form for udgravning. 

Ved at alliere dig med et firma der både tilbyder kloak og anlæg, for du ordnet problemerne med kloakken, mens din grund bliver pæn og nydelig igen efterfølgende. Ønsker du hjælp med at finde en fagmand til dit kloak og anlæg arbejde, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi samarbejder med fagmænd i og omkring Storkøbenhavn, så bor du i disse områder, vil du med sikkerhed kunne finde den hjælp du har brug for.

Modtag 3 tilbud

Lyder det interessant og står du og mangler du en professionel til at varetage dit kommende kloak og/eller anlægsarbejde? Så kan du med fordel udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt, med tre 100% uforpligtende tilbud på netop din opgave. 

Vores mange samarbejdspartnere er alle erfarne og dygtige – og så er vi desuden medlem find-håndværker.dk

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

KLOAKSERVICE

Kloakken i din bolig er en både stor, vigtig og omfattende del af din hverdag. Hvis du tænker nærmere over det, vil du hurtigt se flere områder af din dagligdag, der påvirkes af kloakken. Alt fra håndvaske til bade og toiletter er direkte forbundet til din kloak. Så opstår der problemer med denne, er det vigtigt at du hurtigst muligt får dem løst. Og da kloakken er så stor en installation, er det vigtigt at du holde den ved lige. Der er derfor mange arbejdsopgaver forbundet med vedligeholdelse af kloakken. 

Især hvis du bor i hu s, er arbejde med kloak og anlæg vigtigt. Tag for eksempel omfangsdrænet. Denne installation optager og leder regnvand og lignende overskuddene vand væk fra boligen, og ned til din kloak. Dermed undgås vand og fugtskader i og omkring fundamentet.

Søger du kloakhjælp uden behovet for op og udgravet, kan en strømpeforing være det rette valg til dig. Hvis der er skader som revner og sprækker i dine rør, kan en kloakmester indlægge en såkaldt “strømpe” i røret. Dette er en plastikhinde der oppustes og størkner. Der skabes derved en hinde ovenpå det beskadiget område, så du slipper for at skifte det defekte rør ud. I visse tilfælde kan der dog være behov for udgravning, men ved at samarbejde med en kloakmester der tilbyder både kloak og anlæg, vi alt gravearbejde blive løst efter røret er fikset. Her kan Fjordland Kloak og Anlæg hjælpe.

Dette er kun nogle af de opgaver du kan få hjælp med. Ønsker du at lære mere om kloakservice og arbejde, kan du altid kontakte os.

ANLÆGSARBEJDE

I mange tilfælde vil du også have behov for at kombinere kloakarbejde med anlægsarbejde. Dette dækker over flere ting, men skal du eksempelvis have foretaget udgravninger til en kælder, skal du have foretaget jordarbejde. Anlægsarbejde indbefatter også jordjævning, fundering og byggemodning. Det er nemlig essentielt at have det rette fundament inden man på begynder byggearbejde. 

Anlægsarbejde er også i mange tilfælde som anlægsgartner. De kan hjælpe med nyt skur, carport, nyt bed, ny terrasse, naturhegn eller lignende.

Indhent et tilbud her

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.