VVS TJEK SJÆLLAND

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

VVS TJEK VED SALG OG KØB AF BOLIG

Salg og køb af bolig er en stor beslutning. For at undgå ubehagelige overraskelser og flere udgifter en forventet, kan det i disse situationer være nødvendigt at få en VVS’er ud og tjekke VVS installationerne først.

UNDGÅ SKADER VED FORKERT INSTALLERET VVS VED ET VVS TJEK

Det kan være svært at danne overblik over ens VVS-installationer og hvor vidt de er installeret korrekt. For at undgå skader, er det nødvendigt at dine VVS-installationer altid er installeret korrekt. VVS problemer og eventuelle skader kan medføre skader på både ejendom og personlige ejendele – og nogle gange oplever man ikke problemet, før at det er for sent.

Kontakt os i dag

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. 

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

HVORDAN FOREGÅR ET VVS TJEK?

Efter indgået aftale om VVS tjek vil en erfaren VVS’er komme ud og bese din bolig, hvor at der undersøges om der er fejl eller mangler, og om alle installationer fungerer som de skal. På baggrund af tjekket udarbejdes der indenfor få dage en tilstandsrapport med eventuelle forbedringer, som du får tilsendt. Find en VVS’er på Sjælland i nærheden af dig.

For at være sikker på at overholde lovgivning, at være sikker på at alt er installeret korrekt, og få at undgå skader, er det nødvendigt at det er en VVS’er der udfører arbejdet. 

SERVICEEFTERSYN

Du kan gennem os få et VVS’er ud efterfølgende, hvor at vi opdaterer gamle installationer og opdaterer til de nyeste. Vi er altid med på den nyeste teknologi inden for faget, og du kan derfor regne med at dit eftersyn håndteres af eksperter, der besidder viden indenfor disse.
Eksempelvis gør den teknologiske apparaterne mindre og kan i højere grad nu aflæses elektronisk. Alt foregår lettere, automatisk, og effektivt. De nye og bedste løsninger er med til at gøre livet lettere for dig, samt give pænere resultater, end ældre apparater gør. 

Indhent et tilbud her

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.