Gulvvarme – den perfekte løsning til kolde vintermorgener

At have varme fødder og mærke gulvvarmens effekt er en af de bedste ting i et hus. Det handler om, at kunne føle sig hjemme i sit hus. Der er ikke noget bedre end at stå op en kold vintermorgen, hvor der er faldet sne i løbet af natten og der er frostgrader udenfor, men du kan overskue det hele inde fra din dejligt varme stue.

Gulvvarme giver en behagelig jævn varme og som regel en øget frihed til indretning af din bolig. Hvis du gerne vil have gulvvarme installeret i dit hus, er det vigtigt at tage en snak med fagfolk med den nødvendige erfaring.

Som med så mange andre installationer, kan det være en dyr fornøjelse ikke at rådføre sig med en autoriseret VVS-installatør, når du overvejer gulvvarme. Da gulvvarmeanlægget ligger under gulvet, kan det give store problemer, hvis ikke installationen er udført korrekt. Derudover er det dyrt at skifte, hvis det tidligt viser sig at gå i stykker.

Vi har mange års erfaring med installation og rådgivning af gulvvarme, rørisolering, varmeanlæg og hvad der ellers hører med til overvejelserne ved at få gulvvarme. Står du allerede med et gulvvarmeanlæg som har brug for en renovering, hjælper vi naturligvis også gerne med at udskifte din nuværende løsning.

Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

  El- eller fjernvarmegulvvarme?

  Gulvvarme kan både fås som el-gulvvarme eller være koblet op på dit centralvarmeanlæg og dermed være vandbaseret. Når du overvejer hvilken type gulvvarme, du bør vælge, skal du tænke på dit behov. El-gulvvarme er dyrt i drift, men hvis du kun har et enkelt lille badeværelse, som skal have gulvvarme vil det måske være en større udgift at bryde for meget af gulvet op for at skulle installere et vandbaseret gulvvarmeanlæg. Vi hjælper altid vores kunder med at finde den rigtige løsning, så du får et gulvvarmeanlæg, du kan have glæde af i mange år.
   

  Fordele og ulemper ved gulvvarme

  Med fordele kommer som regel også nogle ulemper. Det samme gælder for gulvvarme. Du bør ikke lade dig skræmme over ulemperne, for hvis du får det lavet ordentligt fra starten, så er du sikret en solid varmekilde i mange år frem. Vi har sat fokus på de mest væsentlige fordele og ulemper, som du kan tage til efterretning i dine overvejelser om at få installeret gulvvarme.

   

  Fordele:

  • Gulvvarme giver et jævnt og behageligt opvarmet rum
  • Har intet vedligehold
  • Giver mere plads fordi du slipper for radiatorer
  • Din bolig er aldrig fodkold

   

  Ulemper:

  • Gulvvarme kan give mere træk ved ældre døre og vinduer fordi, der ikke er en radiator i nærheden
  • Gulvvarme kan være besværligt og dyrt at reparere, hvis det går i stykker
  • Dårligt isolerede huse har sjældent nok i gulvvarme som eneste varmekilde
  • Det kan tage lang tid at regulere varmen i din bolig

  Isolering af dit hus er altafgørende for effekten af din gulvvarme

  Gulvvarme behøver ikke at være dyrt i drift, hvis dit hus er godt isoleret. Hvis dit hus derimod har mange revner og sprækker (kuldebroer), hvor kulden kan trænge ind, vil meget af den varme som gulvvarmeanlægget afgiver, gå direkte i jorden eller sive ud igennem dine kuldebroer. Resultatet vil være, at effektiviteten på dit anlæg falder drastisk. Med el-gulvvarme kan det blive en dyr fornøjelse med et dårligt isoleret hus.

  En tommelfingerregel siger, at el-gulvvarme er ca. 3 gange så dyrt som vandbaseret gulvvarme. Hvis dit hus derimod i forvejen er opvarmet af et fyr, er el-gulvvarme dog kun ca. dobbelt så dyrt i drift. Har du derimod meget små rum, som skal opvarmes af gulvvarme, kan det sagtens betale sig med el-gulvvarme, da det virker hurtigere og ikke er så dyrt at etablere som vandbaseret gulvvarme.

   

  Spar penge med energirigtig opvarmning af dit hus

  I og med gulvvarme ligger under hele gulvet i din bolig giver det er stort overfladeareal, som din varme kommer fra. Af samme årsag er gulvvarme en yderst effektiv varmekilde, da det giver mulighed for lav fremløbstemperatur på dit brugsvand sammenlignet med andre systemer til opvarmning.

  Specielt hvis dit gulvvarmesystem er koblet sammen med din varmepumpe får du et energieffektivt resultat. Specielt et jordvarmeanlæg eller luft-til-vand varmepumper er en fordel, hvis du har gulvvarme. Dette kan spare dig for mange penge årligt hvis dit hus tilmed er efterisoleret.

  Lad os tage en snak omkring dit behov og din nuværende varmeløsning så vi i fællesskab kan skræddersy en løsning, der passer dig perfekt.

  Vi kan også hjælpe dig med installation af ventilations- og klimaanlæg samt varmepumper.

  Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

  Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

  Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

   Gulvvarme på badeværelset bidrager til et godt indeklima

   Gulvvarme er ikke kun behageligt at gå på med bare fødder, det kan også bidrage til et godt indeklima – Især i vådrum som badeværelser. Den jævne varme kan hjælpe de våde overflader med at tørre hurtigere. Dette giver mindre fugt og god mulighed for udluftning, fordi du ikke lige så let mister varmen i din bolig.

    

   Bygningsreglementet gælder også for gulvvarme

   Når du får monteret gulvvarme på et allerede eksisterende gulv, er der ikke nødvendigvis mange regler du skal være opmærksom på – kun i forhold til eventuelt tilslutning til el- eller fjernvarmenettet.

   Hvis du derimod skal bryde gulv op og anlægge nyt for at installere gulvvarme, bliver projektet omfattet af den gældende lovgivning fra bygningsreglementet og der er mange regler at følge. Derfor er det altid en god idé at alliere sig med autoriserede fagfolk, som kender reglerne og kan sikre sig at alt bliver udført forsvarligt. Vi sørger altid for, at vores medarbejdere er fagligt kvalificeret til at udføre deres arbejde og derfor kan du trygt overlave autoriseret VVS-arbejde til os.

   Du kan altid læse op på den gældende lovgivning i bygningsreglementet på deres hjemmeside.

   Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

   Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

   Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

    Kontakt os for et uforpligtende tilbud på gulvvarme i København  

    Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om gulvvarme, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring i branchen og mange glade kunder, som vi skræddersyer løsninger til. Skal vi hjælpe dig med at få installeret gulvvarme i din bolig? – Gør som mange andre og kontakt os allerede i dag!

    Herunder kan du se et at vores tidligere projekter, hvor vi installerede gulvvarme for en kunde