total entreprise

Det er en kan være godt at der er et firma der sørger for hele entreprisen, når det kommer til at få lavet et større projekt, såsom en tilbygning til huset eller badeværelse. Ofte er der flere forskellige faggrupper der skal ind over, og derfor er det er meget godt, hvis nogen der har overblik over hele projektet. Både VVS, elektriker, tømrer, murer og meget andet skal ofte ind over, og derfor er det bedst at have nogen, der har erfaring med total entreprise. 
Hvis der er ekspert i total entreprise laver det for dig, kan du tage dine tanker om dit projekt til en enkelt person. Ellers skal du snakke med diverse andre fagfolk fra diverse professioner, og således kan der opstå fejl. En hylde der laves af en tømrer, der hvor der er fliser, og der ikke kan være en hylde på den type fliser, er måske udgifter der ikke vil give mening. Hvis du ikke selv har hele overblikket, hvordan en vask, der sættes op af en blikkenslager, ved siden af en stikkontakt der sættes op af en elektriker, kan være katastrofalt. 
Med en ekspert i total entreprise, får du nogen der kan have hele overblikket og sørge for at det hele bare spiller som det skal. Således er der ingen unødvendige situationer, som kan komme til at koste i forhold til udgifter. 

Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

  Overvej hvad du selv kan lave og spar penge på dit nye badeværelse

  Når du skal lave nyt badeværelse er det en dyr fornøjelse at få lavet det hele af håndværkere. Det er selvfølgelig en god idé at få fat på os, hvis du er i tvivl om den mindste smule – vi står parat til at hjælpe dig igennem dit projekt, uanset hvor langt du er nået.

  Noget du kan overveje, når du skal bygge nyt badeværelse er at gøre noget af det første arbejde selv. Hvis du selv har hænderne skruet rigtigt på, kan det være en god idé selv at starte med noget af nedrivningen selv. Du kan måske selv rydde badeværelset og hive gamle skabe og andet ned. Måske har du endda mod på at starte på nedrivningen af fliser eller at bryde noget af det gamle gulv op.

  Ved selv at starte med noget af nedrivningsarbejdet gør du ikke alene arbejdet nemmere for os som skal i gang med det vi er bedst til, men det kan også spare dig for mange penge, fordi det tager lang tid at rive ned. Selv for en håndværker. Udover nedrivning er der også VVS-opgaver du selv gerne må klare jævnfør loven. Du kan læse om de opgaver du selv må lave her.

  Men bare rolig. Hvis ikke du har, hvad det kræver at gå i gang med arbejdet med renovering af dit badeværelse, så kommer vi naturligvis gerne og hjælper dig helt fra start. Vores priser er konkurrencedygtige og vi gør altid et stort arbejde ud af at finde den løsning, som passer perfekt til dig.

   

  En samlet VVS-løsning til dit badeværelse kan spare dig penge

  Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og føler at du kan stole på os, når vi renoverer dit badeværelse. Udover at skabe en god og tryg oplevelse er vi naturligvis interesseret i, at du får udført din opgave til en konkurrencedygtig og overkommelig pris.

  Ved at lade os stå for den samlede opgave hos dig kan vi sikre dig en endnu bedre pris på dit badeværelse. Med en bred vifte af kompetencer og et godt netværk af andre håndværkere, har vi mulighed for at skræddersy den perfekte løsning til dig.

  Lad os stå for renoveringen af dit badeværelse hele vejen igennem og spar mange penge på en totalløsning!

  Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

  Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

  Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

   Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit badeværelse

   Skal du have renoveret dit badeværelse i København eller omegn? Vi er den løsning, du leder efter!

   Hvis du har yderligere spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et skræddersyet tilbud til renovering af dit badeværelse, så tøv ikke med at kontakte os. Vi bestræber os altid på at levere det bedste til dig og forventningsafstemmer altid inden arbejdet påbegyndes, så du ved præcist, hvad du får.

   Gør som så mange andre – kontakt os i dag!

   Herunder kan du se nogle af vores tidligere opgaver på badeværelser i København