Autoriseret VVS-installatør med døgnvagt i København

Brud på vandrør eller et utæt fyr sker sjældent på et belejligt tidspunkt. Hos os behøver du ikke gå at frygte, ikke at kunne få hjælp hurtigst muligt. Vi er der når du har brug for os, uanset hvornår på døgnet året rundt. Vi tilbyder nemlig døgnvagt!

Vi tilbyder blandt andet døgnservice på:

  • Sprængte eller utætte vandrør
  • Manglende vand
  • Tilstoppet afløb
  • Stoppet toilet
  • Vandskader af enhver art
  • Problemer med varmeanlæg eller frysere

 

Udnyt vores døgnservice, hvis uheldet er ude

Utætte vandrør kan gøre stor skade på dit hjem og derfor er det vigtigt at du reagerer så snart du finder ud af du har problemet. Selv mindre utætheder på vandrør kan nemt lække op imod 100 liter vand om dagen og det kan give store vandskader, som ikke alene kan skade dit hus, men også sætte et par ekstra cifre på din vandregning.

Du kan med andre ord begrænse skaden, hvis uheldet allerede er ude og du hurtigst muligt for fat på en autoriseret VVS-installatør. Jo hurtigere skaden udbedres, så større chance er der for din bolig ”kommer sig” uden følgeskader, råd eller svamp, som ville kræve endnu flere udbedringer.

Ring til døgnvagten

Effektiv døgnvagt til en konkurrencedygtig pris

Hos os er det vigtigt at du kan føle dig tryg ved at ringe til os uanset hvornår på døgnet du måtte have brug for os. Det handler om at stille vores erfaring og ekspertise til rådighed hurtigst muligt. Vi bestræber os på at løse problemet hos dig hurtigt og effektivt og sikre at det ikke kommer igen. Vores medarbejdere har mange års erfaring og derfor kan vi tilbyde en effektiv døgnvagt til en konkurrencedygtig pris.

Nedbrud og uheld kender ikke klokken og derfor er det vigtigt du reagerer hurtigt så vi kan hjælpe dig om begrænse skadens omfang.

Vi kommer med det samme – 24/7/365 Ring til vores døgnvagt på tlf: xx xx xx xx