Tag- og blikkenslagerarbejde i København

 

VVS-arbejde indeholder også blikkenslagerarbejde. Det er arbejde med tagrender, nedløbsrør og inddækninger. Blikkenslagerarbejde kan også indeholde specialfremstilling af døre, skorstene og ventilationskanaler.

Vi har mange års erfaring med blikkenslagerarbejde og kan helt sikkert hjælpe dig med din opgave. Står du med et projekt, der skal udføres i blik, zink eller kobber, så kan vi sikre dig et godt resultat hvor kvaliteten er i top og løsningen er kompromisløs. Vi udfører moderne blikkenslagerarbejde baseret på gamle håndværksprincipper kombineret med moderne teknikker.

Som blikkenslagere er det ikke kun vores opgave at sikre tætheden på dit tag. Vi går op i, at opgaven udføres til perfektion og det gælder også den æstetik, der ligger i arbejdet. Når vi er færdige hos dig, er du sikret både funktionalitet, holdbarhed og et flot resultat.

 

Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

    Opgaver som en blikkenslager kan hjælpe dig med:

    • Tagrender og tagreparation
    • Vedligeholdelse og udskiftning af tagrender, tage og nedløb
    • Vedligeholdelse og udskiftning af kviste
    • Kobber og zink inddækninger
    • Installation af solcellepaneler
    • Fuglesikring

    Udover stor ekspertise indenfor blikarbejde udfører vi naturligvis også alt andet indenfor VVS-arbejde

     

    Blikkenslager-arbejde kan forlænge levetiden på din bolig og spare dig penge

    Har du et tag, som er meget medtaget af årenes løb, bør du overveje en renovering eller i det mindste en udskiftning af de nedslidte inddækninger. Inddækningerne er der, hvor der er samling mellem to dele på dit tag eller mellem tagsten og en udluftningskanal. Det er altafgørende at dine inddækninger er tætte, så der ikke kommer vand ind i dit tag og ind på dit loftrum. Vand på loftet kan medvirke til dannelse af råd og svamp, som er sundhedsskadelig for dig og din familie.

    Det vigtigste er ikke at lave lappeløsninger, men at udskifte ødelagte dækninger for at sikre et langvarigt og holdbart resultat. At få udskiftet inddækninger på dit tag behøver ikke at koste dig det hvide ud af øjnene. Vi bestræber os altid på at levere fornemt arbejde til konkurrencedygtige priser.

    Blikkenslager-arbejde sørger for, at holde dit tag tæt og hvis det er udført ordentligt, holder det i mange år. Af samme årsag forlænger det levetiden på dit tag og gør, at du undgår dyrere reparationer i fremtiden – blikkenslager-arbejde skal ses som en investering i dit hus.

    Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

    Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

    Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

      Tagrender er vigtige for vandafledning og mindsker risikoen for vandskader

      En af de mest oversete elementer, når folk renoverer deres huse, er deres tagrender. Tagrender er bygget til at lede vand væk fra dit hus og ud i kloakken. Ved at undgå ophobninger af vand minimerer du samtidig risikoen for at få vandskader, da vandet ledes mere effektivt væk fra dit hus.

       

      Forebyggende blikkenslager-arbejde – få lavet et eftersyn på dine inddækninger og tagrende

      Blikkenslager-arbejde går i store træk ud på at forebygge eventuelle skader. Med korrekt udført blikkenslagerarbejde er du sikret et fugtfrit loft uden råd og svamp og et tagrendesystem, som effektivt leder regnvand væk fra din bolig.

      Få os til at gennemgå dine inddækninger og tagrender, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at forebygge skader på dit hus og spare dig penge i det lange løb.

       

      Opsætning af solceller på dit tag

      Står du og overvejer en mere klimavenlig løsning til dit hus? Solcellers popularitet er de seneste år steget markant. Udover blikkenslagerarbejde kan vi naturligvis også hjælpe dig med opsætning af solceller på dit tag. Vi står for alt arbejdet og sørger selvfølgelig også for tilkobling til dit varmtvandsanlæg.

      Solceller kan spare dig for mange penge og gøre dit hus mere grønt. Solceller kan være en dyr investering, når det skal installeres, men det er en af de energioptimerende tiltag, som energistyrelsen yder tilskud til.

      Vi står også for generel energivejledning og rådgivning om, hvordan du kan gøre din bolig mere klimavenlig. Læs mere om vores energirådgivning og statens energitilskud her.

      Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

      Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

      Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

        Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tagarbejde

        Har du spørgsmål til blikkenslagerarbejde eller vil du have os ud til en gennemgang af dine inddækninger og tagrender? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

        Vi har konkurrencedygtige priser og forsøger altid, at give det bedste tilbud til vores kunder uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

        Herunder kan du se et udsnit af vores tidligere projekter indenfor tagarbejde